Verandermanagement

Mijn aanpak hangt sterk af van de soort verandering. De aanpak van de verandering is maatwerk en het beoogde doel bepaalt de route. Ik kom niet met een blauwdruk, maar ik maak een mensgerichte aanpak, waarin ik medewerkers meeneem en inzet op basis van hun kwaliteiten. Ik leg de verantwoordelijkheden bij wie daar het beste voor is.

Pieter Hoekstra

Mijn visie is dan ook ‘Als je vanuit blauwdrukken modellen gaat werken, dan moet iedereen in die blauwdruk passen. Als je vanuit de menselijke kwaliteit gaat denken, vormt de blauwdruk zich er om heen. Verandering vindt plaats op alle niveaus. De kunst is om allen mee te nemen in het proces. Ik heb iedereen nodig voor de invulling. Bij Pentascope en Wetterskip Fryslân heb ik in de praktijk geleerd hoe verandermanagement werkt. Via mijn masteropleiding ‘implementation and change management’ heb ik de theoretische onderbouwing gekregen. Het heeft in vele projecten bevestigd dat mijn aanpak een succesvolle is.


Samenwerken?

Heb je een verandervraag voor jezelf of voor de organisatie waar je werkt? En wil je hierover eens vrijblijvend in gesprek? Neem dan contact met me op via het contactformulier. We zitten dan snel om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

+31 6 423 810 04    pieter.hoekstra@aguna.nl

AVG toestemming(Vereist)