Archive

 1. Edde Damstra

  Reacties uitgeschakeld voor Edde Damstra

  Pieter brengt mensen in beweging en gaat samen met de mensen waarmee hij werkt voor het behalen van het best mogelijke resultaat! In diverse projecten, werksituaties en het dagelijks leven heb ik Pieter ontmoet en mogen genieten van de veelzijdigheid van de talenten die hij heeft ontwikkeld en inzet in zijn werk.

  Als programma manager, coach en trainer weet Pieter de verbinding te maken met de mensen waarmee hij werkt. Kernwoorden die bij Pieter passen: Direct, To the point, Creatief, Resultaatgericht, Empathisch en enorm Energiek! Pieter heeft oog voor de mensen waarmee hij werkt. Op zorgzame en directe wijze ondersteunt hij de talentontwikkeling van anderen.

 2. Sabya van Elswijk

  Reacties uitgeschakeld voor Sabya van Elswijk

  In ons werk zoeken we naar nieuwe wegen om opleiden en ontwikkelen in de zorg samen te laten vallen met de praktijk. Visie, verbindend vermogen en daadkracht zijn hierbij essentieel. Als collega programmamanager brengt Pieter de samenwerking tussen onderwijs en werkveld naar een hoger niveau. Zijn gevoel voor humor, inzicht en ervaring zorgt ervoor dat we in onze regio de nieuwste inzichten van praktijkleren gezamenlijk vertalen naar de praktijk.

  In onze samenwerking zorgt Pieter voor reflectie en een realiteitszin die mij helpt om het goede perspectief aan te brengen. Het is een groot plezier om met Pieter te werken!

 3. Carlo Segers

  Reacties uitgeschakeld voor Carlo Segers

  Pieter Hoekstra heeft als programmamanager voor een succesvolle implementatie van de PPS CIV Water gezorgd (nationaal en internationaal).

  Met onderwijsvernieuwing voor mbo-onderwijs en leertrajecten voor het bedrijfsleven, heeft Pieter de vraag vanuit de markt concreet vertaald en de brug geslagen tussen bedrijfsleven en onderwijs.

  Pieter ziet nieuwe kansen voordat anderen ze zien, is daadkrachtig, energiek en sterk in verbinding.

Samenwerken?

Heb je een verandervraag voor jezelf of voor de organisatie waar je werkt? En wil je hierover eens vrijblijvend in gesprek? Neem dan contact met me op via het contactformulier. We zitten dan snel om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

+31 6 423 810 04    pieter.hoekstra@aguna.nl

AVG toestemming(Vereist)